Overname Boeijenga Music

Per 1 januari 2016 neemt Peter van der Zwaag boek- en muziekhandel Boeijenga Music over van Jochem Schuurman. Peter is onlangs afgestudeerd als Master of Music en geen onbekende bij Boeijenga.

Boeijenga Music is een uniek bedrijf dat in 1887 werd opgericht en heeft wereldwijd een goede naam opgebouwd als speciaalzaak op het gebied van bladmuziek, boeken en multimedia rondom het orgel en haar muziek. Met de overname zorgt Peter van der Zwaag voor nieuw elan en bewerkstelligt hij dat Boeijenga ook in de toekomst een bijzondere en zichtbare rol zal blijven spelen in de orgelwereld en daarbuiten.

Oud&Nieuw

Om deze overname te vieren zal er een feestelijke Oud&Nieuw-actie plaatsvinden. Op 29 en 30 december en 2 januari zal de winkel aan het Zuidvliet 8 te Leeuwarden geopend zijn van 10.00 tot 18.00 uur.
Bezoekers wordt een hapje en drankje aangeboden en de gelegenheid gegeven Jochem te bedanken voor de afgelopen jaren en Peter succes te wensen met de voortzetting.

Bovendien geldt er op die dagen een kortingsactie: voor bestedingen tot 50 euro 10% korting; voor bestedingen tot 100 euro 15% korting; en voor bestedingen van meer dan 100 euro 20% korting. De korting geldt enkel voor aankopen in de winkel en niet voor bestellingen via internet.

Met de overname wijzigen ook de openingstijden. Vanaf 9 januari 2014 is de winkel elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Via de website, e-mail en telefoon is Boeijenga ook op andere dagen bereikbaar. U kunt nu ook in de winkel met PIN betalen.